Vacature: Huishoudelijke hulp/ondersteuner.

Functieomschrijving

 

Aan het werk als huishoudelijke hulp/ondersteuner.

Als huishoudelijke hulp/ondersteuner zorg jij voor een fijne en veilige leefomgeving voor jouw cliënten. Met jouw ondersteuning kunnen cliënten in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. In deze functie werk jij zelfstandig en bouw je een vertrouwensband op met de cliënt. Het is een functie waar je trots op mag zijn en waarvoor je gewaardeerd wordt!

 

Hoe ziet een dienst als huishoudelijke hulp/ondersteuner bij een cliënt eruit?

Voor je start met de huishoudelijke taken, zoals deze zijn beschreven in het schoonmaakplan, maak je een praatje met de cliënt. Je hebt een signalerende rol en herkent de zorgbehoeften van cliënt. Vervolgens ga je aan de slag met de taken, zoals bedden verschonen, stofzuigen, dweilen, schoonmaken van badkamer, keuken, toilet etc.

Jij werkt als huishoudelijke hulp/ondersteuner op tijden dat het jou uitkomt, van maandag t/m vrijdag, tussen 8.30 en 17.00 uur. Je ontvangt een salaris conform de CAO VVT. Daarnaast hanteren wij een zeer aantrekkelijke bonusregeling.

 

Wij waarderen jouw inzet.

Wij zijn trots op jou en waarderen jouw inzet als huishoudelijke hulp/ondersteuner. Wij bieden niet alleen een contract binnen de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) aan, wij dragen graag bij aan jouw toekomst:

  • Aantrekkelijk salaris conform CAO VVT;
  • Pensioen bij Zorg & Welzijn;
  • Gratis trainingen en opleidingen bij Medivus (www.medivus.nl).Een opleidingsadviseur kijkt samen met jou welke stappen jij binnen de zorg kan maken en welke trainingen en opleidingen hierbij aansluiten, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen;
  • Fietsvergoeding van €1,23 netto per werkdag en reistijdvergoeding tussen cliënten;
  • 8% vakantiegeld en een dertiende maand;
  • Kwartaal bonus/aanbrengbonus; die kunnen oplopen tot wel honderden euro’s;
  • Aantrekkelijke kortingen via werknemers loket bij o.a. de Bijenkorf, Decathlon, Primark, Booking.com e.a. die wel kunnen oplopen tot maar liefst >25%!

Werken bij Stichting Zorgbureau Rotterdam.

Iedereen is welkom om bij ons te komen werken, ongeacht geslacht, religie, seksuele geaardheid of culturele achtergrond. Ook zonder opleiding of werkervaring kan je in de zorg werken.

Wij geloven in persoonlijke groei voor al onze medewerkers en bieden een breed aanbod van trainingen in samenwerking met onze opleidingspartners Medivus (www.medivus.nl)Deze samenwerking biedt medewerkers de kans om door te groeien in de zorg.

Solliciteren is makkelijk en kan zelfs via je telefoon!

 

Aan het werk

Deze functie als huishoudelijke hulp/ondersteuner kan jouw nieuwe (parttime) baan of bijbaan worden! Ook als je alleen in de vakantieperiode wilt werken, nodigen wij je uit om te solliciteren.

Heb je vragen? Stel ze gerust via mail naar: hrm@zorgbureaurotterdam.nl. Wil je liever even bellen? Schroom niet! Je kunt ons bereiken op tel.nr.: 010 – 818 30 62.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Reageer op deze vacature

Scroll to Top