Hulp bij het Huishouden

Thuis blijven wonen is wat de meeste mensen het liefst hebben. Bij het ouder worden of tijdelijk of langdurig ziek zijn, lukt het niet altijd om alle huishoudelijke taken zelf te blijven verrichten. De juiste ondersteuning is niet alleen van essentieel belang om deze taken te kunnen verrichten, maar ook op één aangenaam mogelijk wijze. Zorgbureau Rotterdam beschikt over deze capaciteiten en helpt u graag met hulp in het huishouden, zodat u (zo lang als mogelijk) thuis kunt blijven wonen.


Zorg op maat

Als thuiszorgorganisatie bieden wij huishoudelijke hulp aan mensen met een zorgindicatie vanuit de gemeentes. Samen kijken wij naar waar u hulp bij nodig heeft en wat u zelf nog kunt.


Wij ondersteunen u bij verschillende taken als:

  • Stofzuigen/dweilen
  • Bed verschonen
  • Sanitair reinigen
  • Wassen van kleding
  • Vouwen en strijken

Wij maken onze zorg vertrouwd door te werken met een vaste hulp. Hierbij bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en een vertrouwd gezicht.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of meld u direct aan bij Zorgbureau Rotterdam.


WMO-ondersteuning

Om u te kunnen voorzien van huishoudelijke ondersteuning, heeft u een indicatie nodig vanuit de gemeente. Hiervoor kunt u zich melden bij het WMO-loket van uw gemeente. Na het ontvangen van deze indicatie worden de kosten van uw zorg vergoed door de gemeente en betaalt u enkel een eigen bijdrage aan het CAK van maximaal €19 per maand.


WLZ-ondersteuning

Zorgbureau Rotterdam is gecontracteerd als aanbieder in de Wet Landurige Zorg (WLZ). Een WLZ-indicatie ontvangt u na aanvraag bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Het CIZ beoordeelt hierbij of u voldoet aan de voorwaarden van de WLZ. Komt u hiervoor in aanmerking? Dan kunt u bij Zorgbureau Rotterdam ook hulp ontvangen of blijven krijgen.

Voor meer informatie, neem contact op met ons op via telefoonnummer 010 818 30 62 of via info@zorgbureaurotterdam.nl


Scroll to Top