Organisatie

Zorgbureau Rotterdam is een zorgaanbieder voor thuiszorg en thuisverpleging voor alle Rotterdammers. Iedereen mag zich bij ons thuisvoelen ongeacht culturele en of religieuze achtergrond. Wij bieden afgestemde zorg en dienstverlening in de wijk en werken buurtgericht in samenwerking met onze ketenpartners. Wij stellen u in staat om zo zelfredzaam en zo lang als mogelijk thuis een betekenisvol leven te leiden. Professionaliteit en cliëntgerichtheid zijn vanzelfsprekend. Onze zorg wordt geleverd door medewerkers die staan voor hun vak en die trots zijn op hun organisatie!

Aanpak

Zorgbureau Rotterdam staat voor een persoonlijke aanpak van mens tot mens en dat voegt waarde toe aan uw zorg. Wij geloven in de eigen kracht van Rotterdammers en kijken naar de ondersteuning waar u op dat moment behoefte aan heeft. Heeft u bijvoorbeeld meer aandacht nodig bij een zinvolle dagbesteding, onze thuiscoach gaat meteen samen met u aan de slag om uw doelen te leren kennen en samen met u te behalen. Hierdoor krijgt u ‘’maatwerk’’ en heeft u de ondersteuning die past in uw huidige levenssituatie. Samen met u en uw naasten gaan we altijd eerst in een persoonlijk gesprek, waarbij wij  op basis van uw indicatie en zorgbehoefte doelen opstellen.

Contact gegevens

Zorgbureau Rotterdam
Noordmolenstraat 44a
3035 RK Rotterdam

T: 010 81 83 062
F: 010 84 87 750
@: info@zorgbureaurotterdam.nl
W: www.zorgbureaurotterdam.nl

 

Werkzaam in de gebieden

 

Gebied Standaard Toelichting
1.      Delfshaven Standaard voor ouderen en somatiek Zorgbureau Rotterdam hecht aan samenwerking met andere zorgverleners in de zorgketen zodat een passende en professionele oplossing krijgt vragen van cliënten kan worden geboden.
2.      Feijenoord Standaard voor ouderen en somatiek Wij werken met korte lijnen in verschillende gebieden daar waar we niet preferent leveren krijgt u uiteraard de ondersteuning die u nodig heeft.
3.      Kralingen-Crooswijk Standaard voor ouderen en somatiek
4.      Noord Standaard voor ouderen en somatiek